top of page
620c700e-6389-4ab2-b45d-572d946e2610.JPG

High Tea & Boerinnenborrel

Naast dat u bij ons uw lokale boodschappen kunt doen, gebruiken wij de verse producten uit onze winkel ook in onze high teas en de boerinnenborrel. Bent u benieuwd naar deze twee concepten?

Lees dan vooral verder!

HIGH TEA

Het concept van de high tea is bij velen van u wel bekend.

Bij Boerderijwinkel VanHier doen wij dit nét even anders. Alle zoete en hartige lekkernijen die tijdens de high tea geserveerd worden zijn namelijk met lokale ingrediënten bereidt of worden door producenten dichtbij gemaakt.

Met liefde! De high tea bestaat uit een zoete etagère en een hartige plank.

Een goed gevulde maag en een overdosis gezelligheid worden gegarandeerd. Het is zeker mogelijk om met dieetwensen en allergieën rekening te houden. Reserveren kan via telefoon, mail of loop even binnen!

De high tea kost 22,50 per persoon. 
 

BOERINNENBORREL

Vanwege het grote enthousiasme bij de high tea's hebben wij bedacht te starten met een nieuw concept: De Boerinnenborrel. Deze is er voor de gezellige borrelaars die graag onder het genot van een hapje en drankje met elkaar bijkletsen. Tijdens deze borrel geniet u van een karafje rosé, witte of rode wijn met een heerlijke borrelplank. Natuurlijk is deze samengesteld met producten uit de omgeving! 

De boerinnenborrel kost 15 euro per persoon.  

GALERIJ

bottom of page